Pevač Željko Joksimović i njegova supruga i TV voditeljka Jovana Joksimović bili su gosti na venčanju ćerke nekadašnjeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, a svi su bili oduševljeni Jovaninim izgledom, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKO JOKSIMOVIĆ JE OVO JAVNO REKAO JOVANI, A VODITELJKA JE OSTALA BEZ TEKSTA: supruga pevača nije tek tako mogla da pređe preko ovih reči (FOTO)

Jovana je za ovu priliku izabrala elegantnu crnu haljinu koja ističe njenu savršenu liniju. Iako je nedavno postala majka, voditeljka može da se pohvali savršenom figurom, pa je za venčanje izabrala haljinu koja otkriva njen ravan stomak

Kliknite OVDE da pogledate sliku cele haljine Jovane Joksimović!

PageBreak

Takođe, haljina otkriva jedno rame, a elegantnu i provokativnu toaletu popularna novinarka kombinovala je sa crnom toprbicom i monotoniju razbila crvenim lakom. Mnogi misle da je ovo najprovokativnije izdanje lepe voditeljke, ali i da je ponovo uspela da izgleda elegantno i atraktivno.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA JOKSIMOVIĆ UOPŠTE NIJE HLADNA NI UZDRŽANA: Željko Joksimović priznao kakva je njegova supruga zaista

Frizura je vrlo jednostavna, Jovana je jedan deo kose pokupila, dok je drugi pustila da pada i tako učinila da kosa izgleda gušće, a od modnih dodataka nosila je ogrlicu sat.

Izvor: Lepa & srećna