Džan Jaman mami ženske uzdahe gde god da se pojavi, a trenutno dame ne spavaju zbog njegove pojave u  aktuelnoj seriji "Gospodin Pogrešni".

Mnogima je simpatično i to što se u ovoj telenoveli majka upinje da kontroliše život svog odraslog sina, veoma nalik tradicionalnim običajima kod nas. Dodatno interesovanje izaziva činjenica da zgodni Džan vodi poreklo sa naših prostora, što nije usamljen slučaj na turskom glumačkom nebu.

dzan jaman
Instagram / canyaman 

Podsetimo, korene na Balkanu imaju i Furkan Andič, Čagataj Ulusoj i Kivanč Tatlitug. Džana mnogi smatraju najzgodnijim, a čak ga zovi u "turski Džejson Momoa" zbog duge kose i impozantne građe.

dzan jaman 3-min.jpg
Instagram / canyaman 

Žene s pažnjom prate i njegov ljubavni život, pa su očekivale i neku reakciju kad se nedavno porodila njegova bivša ljubav Dileta Leota. Međutim, Jaman je ostao veran svom običaju da objavljuje, pre svega, profesionalne slike na društvenim mrežama. Sad su aktuelni treninzi na kojima uvežbava borbe kako bi bio spreman za zahtevna snimanja.

Džanove obožavateljke s nestrpljenjem čekaju emitovanje serije "Turčin" koju najavljuju kao jednu od najuzbudljivijih ove sezone. Jaman igra Balaban Agu, otomanskog oficira koji je odigrao važnu ulogu u drugoj opsadi Beča. Harizmatični glumac će sigurno imati prilike da pokaže sve svoje kvalitete u ovoj seriji, a do tada uživajte u galeriji njegovih slika!

Instagram / canyaman Zgodni turski glumac vodi poreklo sa Kosova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Dileta instagram/dilettaleotta