Petar Grašo i njegova supruga Hana su presrećni, jer im na leto stiže prinova - ćerkica Alba će na leto dobiti malog brata. Pevač uživa u braku i ljubavi, a za svoju izabranicu kaže da se oseća kao i svaka druga trudnica.

"Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba da bude, to je OK", rekao je za In Magazin.

petar graso 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Mala Alba je, po Grašinom opisu, baš onakve prirode kako je opisuje ime - na italijanskom, ono znači "zora".

"Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život", kaže Grašo i dodaje: "Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo da poraste i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste, biće mi žao."

Podsetimo, Hana Huljić i Petar Grašo su se venčali u februaru 2022. godine, kad je ona već bila trudna sa Albom. Pročitajte i zašto nije bio prisutan kad se porađala, a u galeriji pogledajte slike sa venčanja.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

BONUS VIDEO:

Petar Grašo grize obožavateljki nogu  tiktok/ivaarman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.