Petar Grašo ima pravilo da ne govori za medije o porodičnim temama, ali su kritike i pitanja o odnosu prema tek rođenoj ćerki Albi izazvale i njega da kaže više o svom odsustvovanju od kuće.

Pevač nije stigao, kao što je poznato, čak ni u bolnicu gde se njegova supruga Hana Huljić porađala. Tada je, kao razlog, navedena činjenica da je na putu od Zagreba do Splita vladala jaka saobraćajna gužva. Mamu i bebu je iz porodilišta izveo srećni deda Tonči Huljić, a sad je Grašo odlučio da progovori o ovom danu...

"Sve što smo uradili i što radimo je uvek u skladu s porodičnim dogovorom", kazao je popularni pevač u emisiji "Ekskluziv". Hana je dobila trudove pet dana pre očekivanog termina, a srećni tata je u to vreme stigao u Zagreb sa nastupa u Severnoj Makedoniji.

Hana Huljić prvi put o ćerki Albi
Jadran Babić 

Kad su mu javili da je porođaj počeo, svi su ga upozoravali da ne žuri da se ne bi dogodila neka nesreća u nepreglednoj koloni turističkih vozila. Tako je u Split stigao tek kad je Alba već bila rođena.

Grašo deluje pomalo i iznenađen kritikama da premalo vremena provodi sa bebom. "Moja turneja je dogovorena u vreme kad se uopšte nije znalo da će se Alba roditi", pravda se Petar. "Majka je uz bebu i dobro je čuva", kazao je. 

Podsetimo, Hana se porodila u julu, a Grašo priželjkuje da provodi više vremena sa ćerkom. "Sve ću to nadoknaditi", kazao je u jednom intervjuu. "Zahvalan sam na svakom milimetru mog celokupnog života i svim ljudima u proteklih 46 godina koje su me dovele do ovog trenutka u kojem sam sada", kaže Grašo.

Pogledajte i fotografije sa njihovog venčanja koje je bilo u duhu starog Holivuda.

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna