Danima se govori o incidentu u vili na Dedinju u kojoj žive Jelena Karleuša i Duško Tošić sa decom. Podsetimo, tada je pevačica pozvala policiju jer je njen muž fizički napao nju i njenog prijatelja.

Međutim, uprkos priči o razvodu, sećanja na ljubav i bračnu sreću ne prolaze, pa Jelena uvek ističe kako je Duško ljubav njenog života i, kako kaže, najlepši čovek s kojim je bila.

Dokaz toj tvrdnji je to što je pevačica na svom zvaničnom Tiktok nalogu podelila stare snimke iz doba najveće ljubavi s Duškom, na kojima se njih dvoje ljube, grle i uživaju zajedno.

jelena karleusa dusko tosic 2.jpg
TikTok / ninanebuninazemlji 

Snimak prati i tekst emotivne balade njene drugarice i koleginice Milice Pavlović "Praštaj", čije je stihove napisala slavna Ljilja Jorgovanović. Reči kao što su "praštaj sve moje mane i ne otvaraj rane" mnogi shvataju kao poziv na pomirenje, pa se pitaju da li će supružnici uspeti da prevaziđu sve bračne probleme i nastave dalje.

Bilo je i onih koji ne gledaju blagonaklono na ovo i smatraju da pevačica ne sme da pređe preko Duškovog fizičkog napada na nju i njenog prijatelja.

"I JK koja ripostuje ovaj video na Tiktoku. Vidi se da ga voli, samo je on kreten", je dan je od komentara, dok drugi podsećaju da ga je prijavila za nasilje i da to ne bi smela da mu oprosti.

"Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro forme. Ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega", istakla je JK pre nekoliko meseci za medije.

Da pomirenja možda ipak neće biti, govore i ovi stihovi iz pomenute pesme: "Jedan odlazi prvi, ode s njim litar krvi, ali bolje ja nisam umela". Šta mislite, da li ima šansi da se Duško i Jelena pomire? Pogledajte galeriju njenih slika i pročitajte kako je Duško govorio Jeleni da se ubije. 

ATA / Antonio Ahel Modna izdanja poznate pevačice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.