Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se suočili sa velikim bolom - mlada pevačica je izgubila bebu. Njih dvoje su sa radošću očekivali prinovu, a Anastasija je već neko vreme boravila kod momka u Španiji.

Ćerka Cece Ražnatović nije htela da putuje i napušta Sevilju čak ni kad se rodio mali Krstan, drugi sin njenog brata Veljka. Njena majka je tada smislila "izvinjenje" pred gostima  na slavlju i predstavnicima medija, rekavši kako Tasa čeka papire u Španiji.

Samo par dana kasnije, Gudelj i njegova devojka su otkrili da je razlog, zapravo, drugačiji i da je Anastasija trudna.

Anastasija Ražnatović pokazala trudnički stomak
Instagram/Anastasija Ražnatović 

"Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome", podsetio je u novoj poruci na Instagramu fudbaler.

"Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu.

Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti", napisao je Gudelj na svom Instagram profilu.

3476758_gudelj_ff.jpg
Instagram / nemanjagudelj 

Prema medijskim napisima, Anastasija je trebalo da se porodi u septembru, a ona i Gudelj su očekivali devojčicu. Pevačica je više puta naglasila koliko je sigurna u njihovu ljubav, a već je bilo planirano i venčanje. Par je želeo intimnu ceremoniju, u julu ove godine, a Anastasija je istakla kako ne žele da im se dete rodi u vanbračnoj zajednici.

Za sledeću godinu bilo je planirano veliko venčanje. Više fotografija ljubavnog para pogledajte u galeriji slika.

Instagram / raznatovicanastasija, Instagram/raznatovicanastasija Srećni i zaljubljeni, svi pitaju kad će venčanje?

Tekst: Lepa&Srećna