Fudbaler Duško Tošić se dugo nije oglašavao o potencijalnom razvodu od svoje supruge, pevačice Jelene Karleuše, a onda je sve iznenadila njegova objava na društvenim mrežama kako njih dvoje pokušavaju da se dogovore o sporazumnom razvodu braka.

Na njegove tvrdnje Jelena je odlučila da dostavi dokaze kako je ona bila ta koja je inicirala razvod. Prema njenim tvrdnjama, ona je ta koja godinama trpi fizičke napade, uvrede i ucene. Prema novoj objavi, potrebna joj je velika snaga.

"Samo da izdržim sva iskušenja i izazove, da budem dobar čovek i kada bih najradije bila loš. Da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom. Neka mi Univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem. Neka mi život da snagu da sve svima oprostim. To je moja pobeda", stoji u Jeleninoj objavi.

jelena karleusa o razvodu-min.jpg
Instagram / karleusastar 

Prema izjavi koju je Tošić dao za Kurir, oni pokušavaju da se dogovore oko sporazumnog razvoda braka. "Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih", naveo je sportista za Kurir.

Duško Tošić prve fotografije nakon razvoda
ATA / Antonio Ahel 

Jelena je objavila prepisku po kojoj se zaključuje kako je ona prekid braka tražila još pre 2 godine. Ona je objavila prepisku sa Duškovim advokatom u kojoj piše:

"Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan?", napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio da načelni plan postoji, ali on mora da se potvrdi sa Tošićem kad se vrati iz Istanbula.

Upravo je Tošićev jučerašnji dolazak u Srbiju podstakao ponovo priče o razvodu, kao i njegova prepiska sa pevačicom Severinom koja je isplivala u javnost. Pročitajte i koja je bila Duškova prva reakcija na dramu sa slikama kolege fubalera Ognjena Vranješa i pogledajte više Jeleninih slika u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Modna izdanja poznate pevačice

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša pred koncert u Nišu Kurir televizija

Izvor: Lepa&Srećna / J. G.