Bez obzira da li tražite brz način da se razbudite ujutru ili da napravite pauzu i uživate tokom dana, kafa predstavlja savršen izbor za vas. Ljubitelji ovog napitka konačno mogu da uživaju u pravim aromamaGrand Single Origin kafa, koje dolaze u tri neodoljiva ukusa: Grand Brazil Cerrado kafa, Grand Ruanda Bourbon i Grand Peru Chanchamayo. Očaravajući, prijatan miris kafe učiniće vam svaki dan posebnim, a ako se opredelite za Grand Peru Chanchamayo, iznenadiće vas blag i prijatan ukus.

Grand Single Origin Peru Chanchamayo je 100% arabika i predstavlja kafu egzotičnog karaktera. Dolazi iz Perua, zemlje koju karakteriše mistična atmosfera i jedinstvena priroda. Chanchamayo, zvučna reč iz naziva ove kafe je ime Peruanske regije, u kojoj se nalaze prostrane plantaže na kojima se uzgaja kafa jedinstvenog karaktera. Chanchamayo je na nadmorskoj visini od 1200 do 1700 metara i upravo zbog specifične klime i visoke vlažnosti ovog regiona, daje idealne uslove za uzgoj kafe visokog kvaliteta.

Grand Single Origin Peru Chanchamayo kafa donosi egzotičan miris, jedinstvenu aromu i intenzivan ukus koji će obožavati i mlađi i stariji. Izdvaja se posebnim ukusom koji je kombinacija čokoladne arome i nota badema i citrusa. Ona predstavlja jednu od najkvalitetnijih gourmet kafa koja nudi punoću ukusa i jedinstvenu aromu i, samim tim, garantuje uživanje u svakom gutljaju.

Grand kafa
Foto: PROMO 

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji i jedinstvenom QR kodu koji se nalazi na pakovanju, svi koji se odluče da isprobaju novi ukus imaće priliku da se povežu direktno sa farmerima iz Perua i dobiju sve informacije o proizvodnji ove kvalitetne kafe. Ovo iskustvo će naročito obradovati ljubitelje putovanja i upoznavanja drugih kultura, jer nudi jedinstven doživljaj daleke, tropske oblasti u kojoj se uzgaja ova jedinstvena kafa.

Kako bi baš sve bilo savršeno, dizajnu pakovanja je, takođe, posvećena posebna pažnja. Krasi ga tukan, jedna od najneobičnijih ptica na svetu, čije je stanište upravo Chanchamayo, gde se uzgaja Grand Single Origin Peru Chanchamayo kafa. O tome koliko je važno da sve generacije podjednako brinu o svakoj vrsti na planeti kao i o ekologiji, svedoči i kvalitet pakovanja. Novi član Single Origin porodice dolazi u pakovanju koje je napravljeno od Genprotect folije koja čuva svežinu i kvalitet same kafe. Takođe, ambalaža je 100% razgradiva, što pravi veliki korak u ekološkom pogledu. Svi ljubitelji ovog ukusa će imati priliku da uživaju u vrhunskoj kafi bez negativnih posledica po okolinu, što će posebno obradovati one koji su svesni koliko je važno da zajednički čuvamo okolinu.

Grand SO Peru 1.jpg
Foto: PROMO 

Grand Single Origin Peru Chanchamayo je sa razlogom nosilac Rainforest Alliance sertifikata koji garantuje da je kafa uzgajana na farmama koje brinu o biodiverzitetu, kao i o uslovima radnika na plantažama. Garantovana im je adekvatna plata, a sve biljne i životinjske kulture koje su tu nastanjene su zaštićene. Među njima se posebno ističe zelena žabica, poznata po tome da boravi samo u izuzetno čistim prostorima, bez zagađenja. Zbog toga je baš ona uzeta kao simbol koji će se naći na zaštitnom znaku Rainforest Alliance sertifikata.

Grand Single Origin Peru Chanchamayo doneo je brojne inovacije i zato je savršen izbor za sve prilike. Pravi ljubitelji kafe, kako mlađi tako i stariji, uživaće u slojevitom ukusu istraživajući i upoznajući magiju daleke egzotike uz svaki gutljaj nove Grand Single Origin Peru kafe.