Marija Tarlać važi za jednu od najbolje obučenih žena u Srbiji, a modni ukus je gradila prvo kao manekenka. Sada se predstavila i prvom modnom revijom u Beogradu, a svojim prisustvom su je podržale i mnoge poznate dame.

U njenim modelima su uživale Seka Aleksić, Jovana Joksimović, Nataša Ninković,  Jelena Ivanović Tomašević, kao i nekoliko Marijinih koleginica, poput Ivane Micić i Jelene Đokić Bjeković.

Jovana je bila leopard desenu od glave do pete, a uz nju je bila i jedna od modnih ikona RTS, Sandra Perović u belom sakou i prugastim pantalonama, sa efektnim krupnim nakitom.

sandra perovic revija marije tarlac.jpg
ATA / M. A. 

Seka je ostala dosledna svom novom imidžu puštene duge kose, poput moderne Indijanke, a crvena haljina je imala dubok, provokativan izrez na grudima.

Jednako zanimljiv bio je i dekolte Katarine Radivojević, dok je Snežana Borjan je došla u dugoj beloj haljini, takođe otkrivenih grudi. Zavirite u galeriju slika i pogledajte kako je izgledao ovaj skup.

ATA / M. A. Seka Aleksić, Nataša Ninković, Katarina Radivojić

Pročitajte i kako je došlo do promene imidža Seke Aleksić. 

BONUS VIDEO:

Seka Aleksić vežba Instagram/seka_aleksic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.