Pevačica Maja Odžaklijevska ugostila je ekipu emisije "TV lica kao sav normalan svet" i pokazala im prelepo imanje gde se doselila kako bi nastavila život u miru, daleko od ljudi. Ipak, razlog njenog dolaska nije bio samo odvajanje od gužve i grada, već mnogo veći. Njen unuk Luka ima autizam i ta kuća sa dvorištem je idealan prostor za njega i njegove potrebe.

Maja Odžaklijevska na imanju
Foto: Printscreen/Youtube/TV lica 

"Ja sam prepoznala autizam kod njega još kada je imao dve godine. Pre svega jer se krio na mračnim mestima, uglavnom se krio, a na dodir bi vrištao. Imao je česte histerične napade, odnosno ja sam mislila da su histerični... Dete se zacenjivalo, toliko da bi pomodrelo. Strašne su to stvari, trebalo je izboriti se sa tim. Pošto ćerka to više nije mogla da podnese, ja sam odlučila da preuzmem brigu o Luki

Činilo mi se da i dalje imam tu veliku ljubav, koju bih mogla da dam i eto daću je njemu, jer sam osećala da je njemu ljubav preko potrebna, i on je počeo značajno da se smiruje posle izvesnog vremena. Ja sam skoro pet godina bila sa njim i tek sam ga prošle godine prosledila mami, rekavši da više jednostavno fizički nemam snage", istakla je Maja i dodala da je prvu stvar u dvorištu napravila zbog njega: 

"Zbog njega sam sve ovo i uradila. Mogla sam ja i da ostanem u Beogradu i budem izolovana od sveta. Međutim, ovo je bilo fantastično rešenje i za njega i za mene, tako da, kada sam pre tri godine počela ovo da realizujem, on je dobio svoju ljuljašku, i to je bila prva stvar koju sam ovde napravila" rekla je pevačica i dodala da je njihov odnos zaista poseban:

"On je neverbalan, ali toliko toga kaže sa dva osmeha i tri pogleda, da se nas dvoje slatko ispričamo na taj način". 

Imanje Maje Odžaklijevske
Foto: Printscreen/Youtube/TV lica Imanje Maje Odžaklijevske

Pogledajte i Maja Odžaklijevska imala 12 brakova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

"SVAĐALI SMO SE, TUKLA SAM I JA NJEGA I ON MENE!" Pevačica o odnosu sa suprugom: Ranije ga nije bilo kući, sada ga TERAM MOTKOM Kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.