Željko Vasić već više od dve decenije nastupa, a ogromnu tremu imao je samo jednom - na festivalu "Sunčane skale“ 2000. godine.

"To je mesto odakle sam ja počeo i gde sam imao najveću tremu u životu te 2000. godine kada sam nastupio sa pesmom 'Žena kao ti' tad sam imao toliku tremu i nikad više… Ne znam šta se tad desilo, ali ja suštinski kad imam koncerte okružen sam takvim ljudima koji mi ne daju mnogo prostora da ja razmišljam o tome, ja se bavim nekim tehničkim stvarima da li su uboli sve kablove, da mi ne crkne led ekran, napravim inspekciju pred koncert da li radi sve, porazgovaram sa svima", rekao je pevač za Grand i dodao:

"Sad na koncertu mi se desilo da su mi dali mikrofon koji nije bio uključen, ali snašao sam se. Đule Van Gog obavezno svrati pred koncert da mi da podršku i ja sam trebao da izađem na binu, a neko je rekao Đuletu da izađe i ja sam ga izgurao i svi gledaju u njega, a on kaže 'Dobro veče, izgleda sam promašio dvoranu' i super je ispala fora i onda me on najavio.

Pevač je u braku od svoje 25. godine, a za sebe kaže da se oženio u pravo vreme. Već 17 godina oženjen Ivanom sa kojom ima dvoje dece, ali ona se nerado medijski eksponira.

"Imam besplatnu psihoterapiju kod kuće. I tu je zapravo tajna. Ja sam pevač, a ona je psiholog i u tome je zapravo tajna. Tako kod kuće imamo sve što nam treba. Inače, Ivana mi je velika podrška u poslu, zapravo ona mi je podrška u svemu, u mom životu", rekao je Vasić svojevremeno za "Hello!" i otkrio da su i sin Andrej i ćerka Lenka umetnički dar nasledili od njega. Andrej pohađa muzičku školu i svira gitaru, a Lenka je balerina. Od početka su tatinu popularnost doživljavali kao normalnu stvar.

"To je nekako normalno kod nas u kući. Ja od svog posla ne pravim nikakvu famu. Njima je to potpuno normalno, kao što je nekom normalno da mu otac radi u pekari ili u banci, a eto, njihov otac je muzičar. Dobro, možda im malo smeta popularnost što gde god da odemo moramo da se slikamo, ali ne opterećuje ih ni to previše", rekao je Željko koji je u razgovoru za "Kurir" priznao koja osobina ga je mnogo koštala.

Supruga Željka Vasića je klinčki psiholog
ATA / Antonio Ahel 

"Ne volim laktanje. Ako bih mogao da izdvojim nešto kao manu koju ne sme da ima neko ko se bavi ovim poslom to je je ovo što imam ja. Ja kada vidim da je gužva u šesnaestercu ja se sklanjam, uopšte ne želim da se petljam i da razgovaram. Nema veze to što je tu nešto što je meni bitno, ja idem svojim putem i koštalo me je to u životu, ne samo u poslu",  iskren je Vasić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

KAFANA NIJE MESTO SAMO ZA NARODNJAKE! Željko Vasić šokirao: Nekada nisi smeo da uđeš u kafanu ako nisi znao OVO Kurir televizija