Anastasija Ražnatović će 2023. godinu pamtiti i po lepim i srećnim događajima, ali i po bolu koji ostaje duboko u srcu. U ovoj godini se mlada pevačica udala za svog verenika Nemanju Gudelja.

Međutim, sreću im je pomračio gubitak bebe, koji im je oboma veoma teško pao. Kad se to desilo, u maju prošle godine, Anastasija nije imala snage da se obrati svojim brojnim pratiocima na Instagramu.

Naprotiv, potpuno se povukla i ugasila profil, što se kasnije pokazalo kao privremeno, a Nemanja je bio taj koji je tužnu vest objavio na društvenim mrežama. 

olivera gudelj cestitka trudnoj anastasiji-min.jpg
Instagram / nebooljagudelj 

"Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome", podsetio je u tada na Instagramu fudbaler.

"Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu.

Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti", objavio je Gudelj na svom Instagram profilu. U to vreme su njih dvoje bili samo vereni, a u avgustu su se venčali bez ikakve pompe u javnosti.

Anastasija Ražnatović se udala
Instagram/Anastasija Ražnatović 

Usledila je fantastična vest da je Nemanja potpisao novi ugovor sa svojim fudbalskim klubom "Sevilja" što je značilo da oboje ostaju u Španiji barem do 2026. godine. Anastasija je proslavila ovaj fantastičan uspeh s mužem kojeg je pratila na potpisivanje ugovora, a onda se vratila i na Instagram na kojem sada ima milion pratilaca.

Novu 2024. godinu dočekali su u Dubaiju, a popularna Tasa je podelila sa svojim obožavaocima video snimak sačinjen od fotografija najlepših, ali i najtežih trenutaka - tu je i snimak ultrazvuka bebe, kao i slika iscrpljene Anastasije u bolnici, klipovi sa venčanja, letovanja, uživanja u njihovom zajedničkom domu. 

"Hvala 2023 na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je bas ovako trebalo da bude... U susret 2024 idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao!", napisala je Anastasija uz ovaj kolaž. 

Međutim, već nekoliko dana kasnije je Nemanja Gudelj povređen na utakmici sa drugim španskim timom, a danas je "Sevilja" objavila i da će mu biti neophodna operacija. "Drži se, Nema", poručila je uprava ovog kluba na Tviteru / mreži X. 

Nemanju su dvojica morali da pridržavaju pri izlasku sa terena, jer fudbaler nije uopšte smeo da se osloni na levu nogu. Neizvesno je kada će se Nemanja oporaviti i koliko će ovo uticati na njegove dalje planove u karijeri. Anastasija se još nije oglasila povodom ovog velikog udarca, a Gudelj takođe još ništa nije objavio na društvenim mrežama. Pročitajte i kako je reagovala njegova majka na Anastasjinu trudnoću.

BONUS VIDEO:

Anastasija se vratila u tinejdžerske dane instagram/raznatovicanastasija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.