Anastasija Gudelj je sa mužem Nemanjom proslavila slavu, a serija fotografija koju su objavili na Instagramu pokazala je kako se Đurđevdan obeležava u Španiji. 

Zabava se mahom odvijala uz bazen, uz vatrene španske ritmove, a mikrofona se latila i Cecina ćerka. Njen stajling je privukao veliku pažnju. Anastasija je bila odevena u boho stilu, nosila je dugu i usku braon haljinu bez rukava, na nogama kaubojske čizme, a na glavi braon šešir.

Dobila je mnogo komplimenata na društvenim mrežama, a posebno je sve iznenadila reakcija Nemanjine sestre Valentine.

anastasija raznatovic gudelj 6-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Poznato je da su Anastasija i Vanja Gudelj jedno vreme bile u "hladnim" odnosima, pa su čak i "otpratile" jedna drugu sa Instagrama. Sada je Vanja srdačno grlila snajku i pevala zajedno s njom.

Isto se dogodilo i sa Nemanjinom majkom Oljom, ali je Đurđevdan pokazao da su sve nesuglasice izglađene. Nemanja se slikao sa majkom i ženom, očigledno srećan, a pažnju svih je i privukla mama-Oljina bela haljina asimetričnog kroja, bez jednog rukava.

Pogledajte još slika sa Đurđevdana u kući porodice Gudelj u našoj galeriji, kao i onu o kojoj svi pričaju! Pročitajte koje teške udarce su preživeli Anastasija i Nemanja prošle godine.

Kurir, Instagram / raznatovicanastasija Lepotica sa Šeširom

 BONUS VIDEO:

Anastasija Ražnatović sa mužem Gudeljom na večeri Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.