Anastasija Ražnatović je priželjkivala da joj ova godina bude srećna, a ako je suditi po prvih nekoliko meseci, ima razloga da se nada ostvarenju želje.

Njen muž Nemanja Gudelj se lepo oporavio posle povrede, a sad su stigle i prijatne porodične vesti.

Između ženskog dela familije Gudelj i snajke Anastasije konačno je došlo do pomirenja, pošto su prethodno mesecima bili zahladneli odnosi. Neko vreme se čak sumnjalo da će doći do venčanja Nemanje Gudelja i Cecine ćerke, jer se šuškalo kako je svekrva veoma nezadovoljna snajkom.

undefined
Instagram / raznatovicanastasija 

U prilog tome je govorila i činjenica da su i majka i sestra Nemanje Gudelja prestale da prate Anastasiju na Instagramu, kao i ona njih. To je zaista izgledalo kao hladan tuš, jer su baš Vanja i Tasa bile vrlo bliske u početku romanse mlade pevačice i fudbalera. Da je možda ipak reč o ljubomori, spekulisalo se kad su se pojavile i slike Vanje i brata na kojima je bliskost toliko vidna da je čak bilo i začuđenih komentara.

nemanja i vanja gudelj 2-min.jpg
Instagram / vanjagudelj27 

Niko nije uspeo da sazna šta se na kraju desilo, ali je razdor bio očigledan. Poseban šok je bilo to što su majka i sestra otišle zajedno na Svetsko prvenstvo da bodre Gudelja, a Anastasija je tamo morala da ide sama.

vanja gudelj olivera gudelj.jpg
Instagram / rachiddriverchaff 

Ipak, čini se da su crni dani konačno iza njih. Fotografija na kojoj su sve tri zajedno pokazuje koliko je Nemanji drago što su se pomirile, a uz sliku je poznati fudbaler napisao efektan komentar: "Moje tri superžene". Najzanimljivija je priča njima bliskog izvora koju prenosi Kurir, a po kojoj je glavni za pomirenje zapravo bio Nebojša Gudelj, Vanjin i Nemanjin otac i muž Olivere Gudelj.

anastasija raznatovic gudelj vanja i olja gudelj-min.jpg
Instagram / nemanjagudelj 

Kao nekadašnji sportista, i sam je svestan koliko je važan mir u porodici, pa je izgleda uložio maksimum napora da izgladi odnose između žene i snajke. Pogledajte još slika mladog para u galeriji,  a ne propustite ni da vidite ko je bila najlepša od svih žena srpskih fudbalera na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

Instagram / raznatovicanastasija, Instagram/Anastasija Ražnatović Mladi par uživa u ljubavi.

 BONUS VIDEO:

Ceca bodrila zeta Gudelja na utakmici instagram/cecaraznatovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.