Pevačica Jelena Karleuša podigla je veliku prašinu nakon što je nedavno objavila dva nova albuma, "Alfa" i "Omega", a posebnu pažnju privukla je balada "Ja" za koju je sama pisala tekst.

"U mom životu je oduvek bilo mnogo bola. To što sam ja za javnost i za život jaka žena, ne znači da me udarci ne bole. I životni i ljubavni, samo ja znam da trpim i da stegnem zube pa javnost misli da je normalno da se ja napadam, linčujem, izlažem pritisku, da mi se krše ljudska i ženska prava. Malo ko me i doživljava kao nežnu ženu i majku, više sam kao neki vanzemaljac u ovom našem društvu. Nažalost, mene je život toliko osnažio udarcima, toliko sam se borila i privatno i poslovno da ja za drugačiji način funkcionisanja, sem za klinč, gard i borbu, ne znam", otvorila je dušu pevačica za magazin "Story" i dodala:

"Volela bih da mi ovaj dosadašnji život nije bio tako stresan i bolan, ali takva mi je karma. Nekog bi sve ovo dotuklo, ali sam ja izabrala da nema predaje. Imam samo jedan život i neću da budem žrtva, imam ćerke, hoću da im budem primer kako se žena bori i pobeđuje, kako ne da na sebe i kako je jaka i kako se ne miri s porazom. Kao u pesmi, kada me ovaj grad i ovo društvo udare, ja okrenem i drugi obraz da pokažem da mi ne mogu ništa i da suze pretvaram u dijamante koji nikada ne gube sjaj. Pesma 'Ja' ima jake autobiografske momente... Poslušajte je pažljivo."

Jelena Karleuša i Duško Tošić
ATA / Antonio Ahel 

U prethodne četiri godine Jelena se suočila sa brojnim životnim udarcima, među kojima su smrt majke Divne i razvod od fudbalera Duška Tošića. Na pitanje da li joj je upravo kreativni rad na zahtevnim projektima pomogao da prevaziđe sve što joj se desilo, iskreno je odgovorila:

"Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma 'Minut' na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom."

Jelena Karleuša na istom događaju sa  Anastasijom Ražnatović
Ata Images/Mateja Stanisavljević 

Nakon što je u medijima objavljen Jelenin intervju, Duško Tošić na Instagramu je podelio citat Ive Andrića koji glasi: "Jadan je onaj koji mora nekoga poniziti da bi sebe uzdigao", što su mnogi shvatili kao odgovor pevačici.

Podsetimo, Jelena i Duško prošlog leta su objavili da se razvode nakon 14 godina braka, u kom su dobili ćerke Atinu i Niku.

Još fotografija Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša promocija albuma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH" Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela Kurir TV