Poznata glumica Kejt Bekinsejl odgovorila je oštro svim kritičarima koji joj prigovaraju na Instagramu kako je "suviše mršava".

Holivudska zvezda je primorana da se brani od neprijatnih komentara koji jo stižu na Instagramu gde je objavila snimak priprema za svoj sledeći film "Ukradena devojka".

Na ovom snimku se vidi kako isprobava razne modne kombinacije i frizure koje su sve u retro stilu. Kejt se prisetila devedesetih godina prošlog veka kad je umela da se i sama ošiša, oblačila bratovljeve pidžame i živela u "martinkama", a na lice stavljala gomile pudera.

kejt bekinsejl 2.jpg
Instagram / katebeckinsale 

"Izvini što ti ovo kažem, ali izgledaš dosta mršavo", napisao joj je jedan obožavalac. "Uvek si imala divne proporcije lica... ali sad kad su ti obrazi toliko upali, ravnoteža se izgubila... "

Kejt Bekinsejl je rešila da odgovori oštro. "Negovala sam svog očuha sve do njegove smrti početkom godine. Dva oca sam izgubila - prvog kad mi je bilo pet godina, a drugog u januaru ove godine.

Mama mi, takođe, ima problema, uginula mi je mačka s kojom sam provela skoro 19 godina. Šest nedelja sam provela u bolnici, jer sam zbog stresa povraćala krv", napisala je Kejt.

"Borim se da preživim ono što doživljavam kao nepodnošljiv gubitak, vratio mi se postraumatski sindrom koji sam doživela kad sam kao mala devojčica našla oca skoro mrtvog, trudim se da održim ono što mi je ostalo od porodice", dodala je glumica.

kejt bekinsejl 3-min.jpg
Instagram / katebeckinsale 

"To što vi više volite devojke koje su punije od mene ne spada u važne ili relevantne stvari", uzvratila je. "Ne zanima me kakav je vaš ukus kad su žene u pitanju. Ono što mene zanima je što vi verujete kako o njemu treba da obavestite sve nas... Ponašajte se bolje."

Kejt su uputili i komentare u stilu: "Molim te, jedi nešto. Volim te, brinem se što si tako mršava." Odgovorila je jednom rečju: "Dosta".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

SAD SI PREVIŠE MRŠAVA, POJEDI NEŠTO: Ana Nikolić pozirala u PROVOKATIVNOM IZDANJU i napravila HAOS na mrežama! (VIDEO) Instagram

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.