Danima ne prestaje da se priča o pesmama sa dva nova albuma Jelene Karleuše, koji nose nazive "Alfa" i "Omega", a posebnu pažnju izazvala je balada "Ja", za koju je sama pisala tekst. Mnogi spekulišu da je Jelena ovu numeru posvetila suprugu Dušku Tošiću, od kog se, kako je objavila prošle godine, razvodi.

"Mogu da kažem da sam ja tvorac mnogih tekstova, i da u svakom ima po nešto iz mog privatnog života, a Duško je definitivno neko ko je deo mog života", iskrena je bila pevačica za "Kurir".

Jelena Karleuša o Dušku Tošiću i ćerkama
Youtube/Printscreen/Toxic Television/ATAIMAGES/Antonio Ahel 

Par je u braku dobio dve naslednice, Atinu i Niku, a mlađa Nika nedavno je dospela u žižu javnosti kad je branila majku od napada na internetu.

"Ja sam najponosnija majka na svetu jer prvenstveno imam divno vaspitanu decu, koje su skromne i dobre učenice, koje su za ponos. S druge strane sam tužna što su moja deca na udaru i što moraju da brane majku. To je jako teško svakom detetu, kad mu napadaju majku", priznala je Karleuša, koja se osvrnula i na to da, kako kaže, nema neostvarenih želja.

Jelena Kareluša o glumcima
ATA / Antonio Ahel 

"Ne, zato što smatram da ću živeti dovoljno dugo da ću sebi ostvariti sve želje. Jedna od onih koju ću sigurno ostvariti je svetski uspeh. Na ovaj ili onaj način, verujte, tako će biti", sigurna je Jelena.

Podsetimo, Jelena i Duško su u julu prošle godine objavili da se razvode posle 14 godina braka, ali su sa ćerkama Atinom i Nikom nastavili da i dalje žive pod istim krovom.

Fotografije sa promocije albuma Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša promocija albuma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH" Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela Kurir TV