Samo ljudi koji imaju kućne ljubimce znaju koliko je teško podneti njihovu smrt.Svoju tugu za mačkom Klajvom nije mogla da ublaži ni Kejt Bekinsejl, jer je mezimac proveo s njom čitav svoj životni vek.

Kad je uginuo pre par meseci, glumica je bila očajna. "U svakom uglu kuće kao da ga vidim. Srce mi je slomljeno, apsolutno, potpuno", napisala je tada na Instagramu.

Kejt nije imala snage ni da pogleda njegove stare slike, a kamoli da napravi neki kolaž tih fotografija. Holivudska zvezda postupila je upravo onako kako i savetuju psiholozi u slučaju gubitka ljubimca.

glumici kejt bekinsejl uginuo macak.jpg
Instagram / katebeckinsale 

Pored prihvatanja svoje tuge i obraćanja onima koji će vas razumeti, predlaže se i da obavite neki ritual u kojem ćete izraziti svoje emocije i pokazati da ljubimca nećete zaboraviti.

Kejt je to učinila na izuzetan način. Odlučila se za veoma upadljivu tetovažu na levoj podlaktici, na kojoj je prikazan dugodlaki Klajv kao upisan u neobično sazvežđe. Usledili su brojni komentari, izjave saučešća, ali i kritike što se "lepo žensko telo upropaštava na takav način".

kate beckinsale
Instagram / katebeckinsale 

"Meni je ovo pomoglo", napisala je Kejt, zahvalivši se tatu majstoru koji je napravio ovaj izuzetan rad. Da li se i vama dogodilo nešto slično? Kako ste preboleli gubitak ljubimca?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna