Ovih dana u javnosti se neprestano govori o ljubavnoj vezi Breda Pita (59) i dvostruko mlađe Ines de Ramon (29). I ne samo to - šuška se i kako zbog nove emotivne veze glumac, koji tvrdi da boluje od prosopagnozije, nije video svoju decu mesecima.

Ipak, čini se da su Bredovi problematični odnosi sa decom "stariji" od veze sa Ines, o čemu svedoči objava koju je za Dan očeva 2020. godien napisao Paks, usvojeni sin Breda Pita i njegove bivše supruge Anđeline Džoli, a za koju je javnost tek sada saznala.

"Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i celom svetu da pričaš šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan ti Dan očeva, ti j****o, grozno ljudsko biće", napisao je Paks u ljutitoj objavi, nazivajući Breda Pita "se*onjom svetske klase, zbog kojeg njegovo četvoro najmlađe dece drhti od straha", prenosi Dejli mejl.

Paks i Bred Pit 2014. godine.jpg
Profimedia Paks i Bred Pit 2014. godine

Paks je sve ovo napisao na svom privatnom, zaključanom Instagram nalogu. Ova objava isplivala je u javnost svega nekoliko dana nakon što se Zahara, Bredova i Anđelinina usvojena ćerka javno odrekla prezimena Pit, predstavivši se tokom proslave prilikom stupanja u crnačko sestrinstvo na Univerzitetu Spelman u Atlanti, koji pohađa od ove godine.

"Moje ime je Zahara Merli Džoli", predstavila se Pitova ćerka, odbacivši njegovo prezime.

Anđelina Džoli sa ćerkama Šajlo i Zaharom.jpg
Profimedia Anđelina Džoli sa ćerkama Šajlo i Zaharom

 Podsetimo, Anđelina Džoli usvojila je Paksa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine, kada je imao samo tri godine. Naredne godine ga je zvanično usvojio i Bred Pit, prenosi tportal. Paks, kao i Medoks, drugi usvojeni sin bivšeg glumačkog para, ne razgovara sa ocem već godinu dana, as mnogi veruju da je upravo to razlog zašto je i Zahara odlučila da prekine kontakt sa njim. Njih troje su punoletni i više nisu u obavezi da se podvrgavaju odlukama suda, dok se Anđelina i Bred nakon skandaloznog razvoda i dalje spore oko starateljstva nad ostalo troje dece. Pročitajte i koji pevač je poludeo za Anđelinom Džoli.

Tekst: Lepa i srećna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili? Kurir TV