Kraljica Kamila je srušila još jedan dvorski protokol, a svi se pitaju da li su stvarno videli ove prizore ili su ih "oči prevarile".

Na najpopularnijim konjičkim trkama u Velikoj Britaniji, čuvenom Rojal Askotu, pobedu je odneo Frenki Detori. On je sebi dozvolio ono što dosad nikom nije ni palo na pamet.

Najpoznatiji džokej na svetu je imao priliku da se pozdravi sa kraljicom Kamilom i kraljem Čarlsom i primi čestitke. U trenutku dodele pehara, on je bio toliko srećan i uzbuđen da se čak nagnuo prema Kamili i poljubio je u obraz.

kraljicu kamilu ljubi dzokej 0784927298-min.jpg
Profimedia 

Bilo je više nego očigledno da je sportista zaista bio preplavljen radošću. Nije ga zadržao nikakav dvorski protokol, a ni Kamila nije pokazala znake ustručavanja.

Protivno je pravilima da bilo ko dotakne člana kraljevske porodice, a fizički kontakt je dozvoljen samo ako kraljica ili kralj sami učine prvi korak. Muškarci su obavezni da pozdrave tako što će nakloniti glavu, a žene se poklone i blago saviju kolena. 

kralj carls rojal askot 0784809455.jpg
Profimedia 

Džokej Detori vrlo dobro poznaje protokol, jer je jahao konje iz konjušnice pokojne kraljice Elizabete punih 30 godina. Ovo je prvi put da pobeđuje na Rojal Askotu a da mu zlatni pehar ne uručuje Elizabeta lično. 

Po prijemu pehara i čestitki kraljevskog para, Frenki se vratio na na svoje pobedničko mesto, a usput ljubio kameru, obožavaoce, prijatelje i okupljene članove svoje porodice. Kamilu sad obasipaju najrazličitijim komentarima, a šta vi kažete - da li je ovako nešto bilo primereno?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna