Nina Seničar je nedavno privukla pažnju javnosti zanimljivom izjavom. Prilikom gostovanja u podkastu "Jednostvno roditelj" govorila je o svojoj primarnoj porodici, o odnosu njenog oca prema njoj, ali i o očekivanjima od supruga.

"Sad me neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porađa, a da si ti u kafani i da piješ sa društvom, šta ako se njoj nešto desi..?", zapitala se glumica.

"On treba da bude tu i da vidi sve. To ne može da se opiše rečima. Ne krivim muškarce. To se jednostavno tako desilo zato što kod nas muškarci nisu mogli da budu na porođaju. Šta će čovek da radi ako porođaj traje dvadeset sati. Verovatno se to nekako spontano desilo. Međutim, neki muškarci nisu promenili pelenu u životu. Tim ljudima ne znam šta bih uradila.

To su neke stvari u kojima ti, kao osoba, ne učestvuješ, a koje su apsolutno bitne i za dete, i za tebe, i za vas kao par. Ali, ima i fenomenalnih očeva. Zaista to mislim", iznela je Nina.

Naglasila je da je njen otac uvek pronalazio način da izađe sa posla i dođe kući da je okupa, dok je bila beba.

"On bi našao zamenu na dežurstvu za tih dvadeset minuta. Srećom, Novi Sad je mali... Doleteo bi, okupao me, stavio me da spavam i vratio se na posao. Niko njega nije naterao na to, on je sam tako želeo. To i jeste poenta", otkrila je glumica.

Reči Nine Seničar su bile povod za diskusiju na društvenim mrežama. Mnogi misle da je ona u potpunosti u pravu, dok drugi smatraju da je sve stvar dogovora i da izbor treba da bude na partnerima individualno. 

Šta vi mislite, da li suprug treba da bude prisutan tokom porođaja?

Anketa

Da li budući tata treba da bude prisutan tokom porođaja?

 Pogledajte i kakvo je bilo detinjstvo Nine Seničar.

BONUS VIDEO:

NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU Kurir TV

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.