Jedna od najprestižnijih dodela nagrada u svetu filma, Zlatni globus, sinoć je održana jubilarni 80. put, a na ceremoniji su se okupila mnoga značajna imena iz javnog sveta.

Veliku pažnju privukao je dolazak pevačice Rijane, budući da je ovo njeno prvo javno pojavljivanje nakon što je u maju prošle godine rodila sina, čije ime još ne želi da otkriva javno. RIjana se pojavila u društvu svog izabranika, repera Asap Rokija, a popularni par odabrao je crne toalete i uskladio stajlinge.

Na dodeli se pojavila i trudna glumica Hilari Svonk, koja nije skidala osmeh sa lica, a u više navrata razmenjivala je poljupce sa svojim suprugom Filipom Šnajderom. Hilari, koja u 49. godini čeka blizance, ponela je dugačku haljinu zelene boje, dok je kosu podigla u punđu.

Zlatni globus, Hilari Svonk
Profimedia 

Neopaženo nije prošla ni poluprovidna toaleta Salme Hajek (56), za koju mnogi kažu da u šestoj deceniji izgleda besprekorno, a ona je i ovog puta istakla svoje atribute, pa je dekolte bio u prvom planu.

Zlatni globus, Salma Hajek
Profimedia 

Crvenim tepihom prošetala je i jedna Srpkinja - glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar, koja već dugi niz godina živi u Americi i često se može videti u društvu tamošnjeg džet-seta.

Zlatni globus, Nina Seničar
Profimedia 

Nina je na dodelu Zlatnih globusa došla u pratnji supruga Džeja Elisa, a u bordo hajini je pokazala izvajanu figuru.

Još stajlinga poznatih dama sa dodele Zlatnih globusa pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Jubilarna 80. dodela Zlatnih globusa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna