Jedna od najlepših Srpkinja Nina Seničar studije ekonomije završila je u Italiji, ali je upravo ta zemlja bila tlo na kojem se otisnula u manekenske, glumačke i voditeljske vode, te tu pronašla svoju sreću.

"To možda deluje neobično, ali za mene potpuno ima smisla. Modeling je bio način da zaradim tokom studija. Voditeljstvo i gluma su me zanimali još od malena, ali nisam to potpuno shvatila dok se nisam prvi put našla ispred kamere. Dilema posle studija je bila da li da prihvatim posao u banci ili da pratim svoje srce, a to realno nije dilema jer treba uvek pratiti srce", ispričala je lepa Novosađanka za "TV novosti".

nina senicar cerka
ATA / Antonio Ahel 

Ovu svestranu lepoticu u detinjstvu je interesovao i sport, pa je maštala da se pojavi na Olimpijskim igrama.

"Kao mala sam bila opsednuta konjičkim sportom i maštala sam da jednog dana odem na Olimpijadu. To se nije ostvarilo, ali me je taj sport potpuno izgradio kao ličnost i naučio šta znači disciplina, odgovornost i upornost", otkrila je Nina, koja već godinama živi u Americi, gde je sa suprugom, glumcem Džejem Elisom, zasnovala porodicu.

Njih dvoje su 2019. godine dobili ćerku Noru, a ove godine venčali su se u Italiji.

"Prošla godina mi je bila najgora u životu, ova verovatno najbolja do sada. Život je pun uspona i padova, sve se menja, a ja se, kao i svi mi, borim i prilagođavam", rekla je Nina, kojoj je prošle godine preminula majka Slavica, nakon čega je glumica napisala knjigu za decu "Zvezda Slavica", koju je posvetila svojoj mami.

Udaje se Nina Seničar
Profimedia 

Ninu Seničar domaća publika uskoro će imati priliku da gleda u novoj seriji "Popadija", u kojoj tumači glavnu ulogu, a kada nije na setu atraktivna brineta posvećena je porodici i brojnim drugim aktivnostima.

"Kada ne snimam, najviše vremena posvećujem porodici. Fanatik sam za sport i treniram šest puta nedeljno, pored toga pišem i ponekad, kada dobijem inspiraciju, skuvam ili ispečem nešto zdravo", zaključila je ona.

Kako je izgledao bajkovit ambijent u kome se udala Nina Seničar možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / mangiacane Dvorac u Toskani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna