Nina Seničar sa suprugom, američkim glumcem Džejem Elisom, i ćerkom Norom već dugi niz godina živi u Americi, ali u Srbiju često dolazi kako iz poslovnih, tako i iz privatnih razloga.

"Jako često dolazim u Srbiju, nikad nisam u glavi odlučila da ja više ne živim ovde. Samo slećem i odlećem", rekla je za TV "Kurir" Nina, kojoj nije uvek lako da izbalansira između svih obaveza:

"Vidite na meni, to je umor, pošto stalno menjam vremensku razliku od 9 sati. Ali imam mnogo energije."

Poznata lepotica trenira šest puta nedeljno i trudi se da se zdravo hrani, a u kuhinji se i te kako dobro snalazi i rado sprema srpske specijalitete.

"U poslednje vreme me zanimaju tradicionalne stvari. Volim da pravim punjene paprike, gibanicu, ali nisam se još usudila da napravim sarmu", priznala je Nina, koja je rodom iz Novog Sada.

Školovala se u Italiji, gde je i radila dugi niz godina, nakon čega je život nastavila u Americi. Ipak, koreni je vuku ka Srbiji, gde bi volela da provede penziju.

"Moj san je da se penzionišem na salašu u Vojvodini. Ko zna, možda mi se to i ostvari", iskrena je bila glumica, koju će publika od sutra moći da gleda u novoj domaćoj seriji "Popadija". Ćerkica Nora ima tri godine, ali već pokazuje ljubav prema maminoj profesiji.

nina senicar oskar 0673513943.jpg
Profimedia 

"Ćerka pokazuje sklonost ka glumi, ali još je rano", zaključila je Nina.

Podsetimo, ona i njen partner Džej Elis venčali su se ove godine u Italiji, a kako je izgledao bajkovit ambijent gde je održana ceremonija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / mangiacane Dvorac u Toskani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna