Suzana Mančić o operaciji govori prvi put, kao i o estetskim korekcijama kojima se podvrgla.

"Nemam ništa protiv estetskih korekcija, smatram da žena treba da vodi računa o svom izgledu i kada dođe u neke godine. Ja sam skroz remontovana! Otvoreno pričam o tome jer to ne treba da bude tabu tema, želim da podignem svest o tome i ohrabrim žene koje nisu zadovoljne sobom da se obrate najboljim stručnjacima kako bi bile potpuno zadovoljne" rekla je Mančićeva i objasnila kako je prošla intervencija kapaka.

"Sve je prošlo u redu, kapke mi je operisao Rus, a sam proces je bio čak i ugodan, to mogu slobodno da kažem. Nisam krila ni da sam pre četrdeset godina prva ugradila silikone", pohvalila se uz osmeh večita "loto devojka".

Šarmantna voditeljka, otkad se pojavila na malim ekranima, važi za se*s-simbol, a tome su najviše doprineli njeno zgodno telo i bujno poprsje za koje je zaslužan hirurg iz Nemačke.

"Želela sam da povećam obim grudi, pa sam sela u žuti 'jugo' i uputila se pravo u Minhen. Najbolji stručnjak u to vreme me je operisao, silikone sam platila oko 4.000 evra. Nikada kasnije nisam radila grudi, pažljivo se brinem o njima. Jedan moj prijatelj često u šali zna da kaže: 'Tako je to kad Nemac namesti'.

Zbog zdravstvenih problema sa kukovima i nesnosnih bolova koji su je dugo mučili Suzana je morala da operiše i njih:

"Imala sam jake bolove. Jedva sam stajala, pa sam otišla na operaciju kukova. Proces oporavka nije dugo trajao, a nakon operacije sam se preporodila. Treniram, šetam, radim vežbe, ponovo se osećam kao devojčica. Mnoge bake i deke me često zaustave na ulici i pitaju me kako je prošla ta intervencija, a ja im onda rado sve objasnim i ohrabrim ih da urade isto, uvek volim da pomognem ljudima kada mogu", zaključuje Mančićeva za "Informer", prenosi Story.

Pogledajte i kako je Suzana Mančić skinula 11 kilograma za mesec dana.

BONUS VIDEO:

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Playboy kurir televizija

 Tekst: Story/ Lepa&Srećna/K.L.