Večernje haljine, efektni kompleti s pantalonama i glamurozni detalji pokazali su da se moda za svečane prilike kod nas nimalo ne zaostaje od one u svetskim prestonicama.

Srpske glumice, pevačice, voditeljke i druge poznate dame zablistale su sinoć na jednom događaju u prestonici, u neobičnim modelima.

Šljokice, zlato, srebro i sjaj glavni su aduti ženske mode za veče, a jednu od najzanimljivijih kombinacija je pokazala Ivana Dudić. Gornji deo od crnog satena u vidu korseta imao je peplum od istog materijala, ali je ispod njega našivena duga suknja od srebrne mreže.

ivana dudic svecane haljine i kompleti-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Crno je nepogrešiva boja za svečanosti, pa su se za nju odlučile Suzana Mančić, Aleksandra Mladenović, Snežana Borjan i mnoge druge lepotice.

suzana mancic svecane haljine i kompleti-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kaja Ostojić je pokazala da je pink i dalje "in" u večernjim varijantama, dok je Rada Manojlović zagolicala maštu svih pojavivši se u crnoj mrežastoj haljini.

rada manojlovic svecane haljine i kompleti.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kako su se obukle druge poznate dame pogledajte u galeriji slika, a ne propustite ni modnu priču o dve plavuše i tri crnke koje su nedavno "zapalile" Beograd.

ATA / Antonio Ahel Aleksandra Mladenović, Nikolina Kovač, Sanja Marinković, Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić, Katarina Živković, Kaja Ostojić, Vesna Dedić blistale u večernjoj garderobi.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

GLAMUROZNA PROSLAVA GORKOG LISTA: Spektakl o kome će se pričati Promo