Glumica život živi po svojim pravilima i ne dozvoljava da priče onih koji je ne poznaju utiču na to kako se oseća. Anđelka Prpić o razvodu govori bez ustezanja.

Ona je brak dug devet godina u kom je dobila sina Jakšu okončala 2020. godine. Ponovo se na večnu ljubav zaklela 8. septembra 2023. godine izabraniku Marku Žugiću, sa kojim je dobila ćerku Čarnu.

andjelka prpic stevic udata zugic s muzem.jpg
ATA / Antonio Ahel Anđelka Prpić sa suprugom

"Svako ima pravo na privatnost i svoj izbor, ali nisam se upuštala ni u kakve diskusije, čak ni da branim svoju privatnost, jer bi to odmah značilo da ulazim u dijalog sa ljudima čiji je stil ponašanja potpuno drugačiji od mog i nisam mogla da se obračunavam sa njima na njihov način.

Teško je grubom i neobrazovanom čoveku u lice reći šta zaslužuje, ne zato što si glup, slab ili kukavica, već zato što ne želiš da budeš deo tog miljea i te atmosfere", reka je za hrvatsko izdanje magazina Story i dodala:

"U svakom slučaju, dok se sve ovo dešavalo, bilo mi je važno da suštinski ne poremeti ni jednu sekundu mog života, nijednu emociju, niti dovede u pitanje bilo kakav stav ili odluku. Kao što rekoh, ne donosim velike odluke na brzinu, slušam svoje srce i zato svi ovi događaji, hvala Bogu, a to mogu da zahvalim zrelosti i promišljanju, nisu ušli u našu kuću, u našu svakodnevicu, u naše razgovore čak i na sekund. Nije to bilo detinjasto ignorisanje neprijatnosti, ali zaista ništa od toga nije uticalo na naše porodične odnose. Sve je prošlo pored nas", istakla je glumica. 

Pogledajte i kako izgleda Anđelka Prpić bez šminke.

BONUS VIDEO:

Anđelka Prpić na premijeri filma Kurir/Nemanja Nikolić

 Tekst: Story/Lepa&Srećna/K.L.