Anđelka Prpić u petak, 8. septembra, udala se za svog izabranika Marka Žugića, sa kojim je u maju ove godine dobila ćerku Čarnu. Glumica i njen suprug venčanje su obavili u tajnosti, a umesto klasičnog svadbenog slavlja sklapanje braka su u krugu najbližih članova porodice i prijatelja proslavili u jednom restoranu u sklopu Zemunske pijace.

Tokom čitave dosadašnje karijere glumica je u javnosti bila poznata pod prezimenom bivšeg supruga Darija Prpića, koje je zadržala i u godinama nakon razvoda. Međutim, sada je došlo do promene. Anđelka je na svom Instagram profilu objavila da je vratila svoje devojačko prezime Stević, kome je dodala prezime sadašnjeg muža, te je sada Anđelka Stević Žugić.

Udala se Anđelka Prpić
Antonio Ahel/ATAImages Anđelka Prpić i Marko Žugić

Podsetimo, Anđelka i Dario razveli su se 2020. godine nakon devet godina braka, u kojem su dobili sina Jakšu. Sadašnji suprug glumice, Marko Žugić, nekadašnji je najbolji prijatelj Darija Prpića, a pre nego što je ušao u vezu sa Anđelkom raskinuo je vezu dugu 11 godina.

"Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj", rekao je za "Informer" Dario Prpić nakon što se saznalo da su Anđelka i Marko u ljubavi.

Još fotografija Anđelke Prpić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Uvek sa stilom!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI kurir televizija