Glumica Anđelka Prpić udala se za izabranika Marka Žugića sa kojim je u maju dobila ćerku Čarnu.

Venčanje je obavljeno u tajnosti, da će reći sudbonosno "da" znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustvovali svečanom činu.

"Anđelka nije želela da pravi veliku svadbu, htela je i da izbegne medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima dvoma. Zato se opredelila da sve to uradi u tajnosti. Ni na društvenim mrežama niko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala", kaže izvor za "Kurir" i ističe da čan ni Anđelkine kolege ne znaju da se udala.

Dok se svi poznati trude da venčanje, svadba i proslava budu što luksuzniji, Anđelka je dvadesetak najbližih odvela - na pijacu!

Kako kaže izvor, gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između "strit fuda" i restorana.

Da li je Anđelka uzela prezime sadašnjeg supruga ili je zadržala od prvog još uvek je nepoznato.

Podsetimo, Anđelkin bivši muž Dario Prpić i Marko su bili veoma dobri prijatelji. U Prpićevom restoranu je bila zakazana svadba, a on je čak trebalo da bude kum Marku i njegovoj izabranici čija je ljubav trajala 11 godina. Počela je epidemija, a svadba je zato odložena - dok ne dođu neka "bolja vremena".

Glumica se posle razvoda, preselila u blizinu Hrama Svetog Save, a svi se slažu da je dom uredila sa mnogo ukusa. Kako izgleda Anđelkina oaza mira pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / andjelkap Udobno i s puno detalja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ANĐELKA ISPRIČALA ANEGDOTU IZ SVOG ŽIVOTA, SVI SE HVATALI ZA STOMAK OD SMEHA Kurir televizija