Kako izgleda bez šminke, to je pitanje publike s kojim se suočava skoro svaka glumica ili pevačica, pa je i Anđelka Stević Žugić odlučila da jednim takvim snimkom "časti" svoje obožavaoce na društvenim mrežama. 

Glumica je snimila novi video na kojem ne nosi baš nikakav mejkap, a prati ga i njen duhovit tekst. 

"Za sve vas koji se pitateda li sam bolesna - hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam tako propala, hvala Bogu ne osećam se tako - navela je Anđelka dok se šminkala, a onda otkrila kakve savete dobija:

"Rekli su mi da samo snimam kako se šminkam, da ne moram ništa pametno da kažem. Kažu, to ljudi mnogo vole da gledaju. Mislim se, koga da gledaju? Mene nenašminkanu, kako ne znam da se šminkam? To verovatno niko ne voli, pa ni ja".

Anđelka Prpić bez šminke Instagram/andjelkap

Međutim, pokazalo se da njena publika to i te kako voli, pa su odmah stigli komplimenti, pozitivni kometnari i pitanja o tome koju šminku koristi.

Zanimljivo je sa je Anđelka namazala samo korektor, ali je njega nanela ne samo na podočnjake, što većina žena radi. Naprotiv, ona korektor stavlja na čitav kapak i momentalno izgleda bolje - oko je "otvoreno", a pogled svež. Pročitajte i kako da stavljate korektor da "podignete" opuštenu kožu i pogledajte galeriju Anđelkinih slika.

Antonio Ahel/ATAImages, Instagram / andjelkap Glumica očuvala vitku figuru nakon rođenja drugog deteta.

BONUS VIDEO:

ANĐELKA PRPIĆ OTVORENO O POSETI PSIHOTERAPEUTU: Normalno je imati LOŠE dane, osećam se dobro posle razgovora (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.