Teya Dora, predstavnica Srbije na "Pesmi Evrovizije" 2024. godine koja se održava u Malmeu, u Švedskoj, plasirala se večeras u finale takmičenja sa pesmom "Lila Ramonda".

"Ovo je pesma koja pomalo predstavlja i mene", opisala je Teya Dora u jednom intervjuu uoči takmičenja. "Svako od nas se ponekad nađe pred preprekama, a onda ima dve mogućnosti.

Jedna je da se povuče unazad i vrati svom starom životu, a druga da krene napred, ka svom cilju", kaže srpska predstavnica na Evroviziji.

teya dora evrovizija 0870970602-min.jpg
Profimedia 

Naša talentovana pevačica je nastupila večeras s puno samopouzdanja, a u komentarima na društvenim mrežama je opisuju kao neku "bosonogu vilu" koja peva baladu o neuništivom cvetu Natalijinoj ramondi.

Imala je veoma upečatljiv nastup, a na jednostavnoj pozornici je bila samo jedna stena sa koje Teodora Pavlovska ustaje dok peva - baš kao što "Lila Ramonda" oživi ako padne bar jedna kap kiše. 

Podsetimo, finale "Pesme za Evroviziju" održava se u subotu, 11. maja, a ne propustite da pogledate i slovenačku predstavnicu koja je ove godine pevala o ljubavnim vradžbinama. U galeriji je i više slika upečatljivog nastupa naše Teya Dore.

Youtube / Eurovision Song Contest Predstavnica Srbije peva baladu "Lila Ramonda"

BONUS VIDEO:

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.