"Pesma za Evroviziju" je i dalje predmet brojnih komentara u javnosti, a naročito se žustra rasprava vodi oko izbora našeg predstavnika za takmičenje u Švedskoj

U žiži pažnje je glasanje stručnog žirija i posebno Marije Šerifović koja je dala najveći broj poena Teya Dori. Ona je odlučila da u raspravu uključi i Vericu Šerifović i video snimak razgovora objavila na Instagramu. 

Marija je pitala Vericu za koga bi ona glasala, na šta joj je majka odgovorila: "Pa ovoj devojci i ovoj divnoj pesmi, lila ramondi", kazala je iskusna pevačica.

"Ti bi njoj isto dala 12?", oduševljeno je pitala Marija. "Naravno, ljudi ne znaju koja je cela priča. Lila ramonda šta znači. Sve znam, sve sam proučila... ", dodala je Vera iz "offa", kako je Marija najčešće i uključuje u svoje klipove.

verica serifovic u dvoristu sa cerkom marijom
Instagram / vericaserifovicofficial 

"Ti si se znači bavila?", nastavila je da je propituje Marija, a Verica je odgovorom bocnula stariju koleginicu Snežanu Đurišić, pomenuvši njenu poznatu pesmu.

"Jok, pošaljite `Kuće male krečene u belo`, ma daj", dodala je Marijina majka, a onda je snimak prekinut. Podsetimo, Verica već neko vreme živi sa ćerkom u Beogradu i prestala je da pravi kolače u Kragujevcu. Pročitajte i gde su njih dve potrošile najviše para na putovanju, a u galeriji zavirite u Veričinu kuću.

Instagram / vericaserifovicofficial Kuća Verice Šerifović u Kragujevcu

BONUS VIDEO:

Teya Dora majka interviju 2 Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.