Teya Dora  je pobedila na Pesmi za Evroviziju 2024. godine tako da ima priliku da predstavlja Srbiju na evropskom takmičenju u Švedskoj. 

"Mnogo sam zbunjena", bile su prve reči pobednice finala koja je primila prve čestitke od voditeljke Kristine Radenković i Stefana Popovića. "Ne znam šta da kažem, ne bih želela da nešto pogrešim", dodala je Teya Dora, ali ubrzo je povratila pribranost i uz osmeh dala komentar koji su svi priželjkivali.

"Hvala svima, neću vas razočarati", poručila je osmehnuta Teya Dora publici. "Bićemo najbolji, pobedićemo i prenećemo poruku tamo gde treba", kazala je pevačica koja putuje na Evroviziju. Podsetimo, polufinale u areni u Malmeu biće 7. i 9. maja 2024, a finale je 11. maja.

teya dora pesma za evroviziju 2024-min.jpg
RTS 

Podsetimo, ona peva pesmu "Ramonda", o čuvenom cvetu koja je simbol države Srbije i čija se značka ističe 11. novembra kada slavimo Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Teya Dora je bila izbor i Marije Šerifović, koja je njoj dala najviše poena, kao predsednica stručnog žirija, a pročitajte i kako su glasali ostali članovi.  U galeriji slika pogledajte detaljnije Teya Dorin kostim kao i efekte njenog scenskog nastupa.

RTS Kostim u stilu fantastike i scenski efekti.

BONUS VIDEO:

Teja Dora MONDO/Katarina Bojović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.