Niko nije srećniji od Aleksandra Sofronijevića koji je oženio danas svoju Kosanu Stišović,mladu doktorku u koju je zaljubljen mesecima. 

Poznati mladi harmonikaš je presrećan objavio da je jedva čekao ovaj dan, a slike mladenaca su već obišle ceo internet. Popularni Sofra je najavio da će na svadbi biti čak 400 gostiju.

Naviknut na pažnju medija i svetla pozornice, Aca je za svoje venčanje odabrao modnu kombinaciju svečaniju od bilo koje koju je obukao do sada - crni frak! Elegantan prsluk dopunio je njegov izgled, uz crnu leptir-mašnu i efektni lančič u rupicama za dugmad. 

Međutim, jedan ekscentričan detalj otkrio je da Sofra ne može da pobegne od svoje kreativne prirode - muzičar je nosio lakovane cipele koje se podrazumevaju uz frak, ali i - ljubičaste čarape!

ozenio se aca sofronijevic carape.jpg
ATA / Antonio Ahel 

I mlada je poželela jedan neobičan detalj na svojoj elegantnoj venčanici sa visokim šlicem koji otkriva njene vitke noge. Rukavi su u obliku stilizovanih krupnih cvetova, a na belom šlepu je crnim pisanim slovima odštampano: "Ti amo" (na italijanskom, "volim te").

ozenio se aca sofronijevic 1-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Burme su jednostavne, ali vrlo efektne, a dizajn potpisuje juvelirska kuća "Kartije". Kako je muzičar rekao novinarima, stigle su im pravo iz Milana.

ozenio se aca sofronijevic 1burme.jpg
Kurir 

Sofra je odlučio da njega, mladu i goste na venčanju uveseljava orkestar Filipa Miladinovića, njegovog učenika. Narodne pesme će pevati Dejan Nedić Tejovac, a za zabavnu je zadužen Muharem Hadrović. Već je poznata i numera koju su mladenci odabrali za prvi ples: gospodin i gospođa Sofronijević će uživati uz pesmu Zdravka Čolića "Tebe čuvam za kraj". Zavirite u prve slike mladenaca i njihovih svatova, u galeriji! I pročitajte više o Sofrinom detinjstvu i odrastanju.

Nemanja Nikolić Prve slike sa venčanja

 BONUS VIDEO:

Izjava Ace Sofronijevića povodom venčanja Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.