Ceca Ražnatović počela je pripreme za svadbu svog sina Veljka Ražnatovića i njegove verenice Bojane Rodić, koja bi trebalo da bude u junu 2019. godine.

Najveća balkanska zvezda ne žali novac, pa će za veselje, kako kažu dobro upućeni, iskeširati oko 100.000 evra. Pevačica je sinu predložila da veselje bude organizovano u hotelu gde su slavili njegovo i Anastasijino punoletstvo, sa čim se on složio. To će, prema rečima našeg izvora, biti prava srpska svadba. To žele i Bojanini roditelji, koji su se uključili u pripreme.

Goste će zabavljati više pevača, a ponosna majka će se i za njih "otvoriti". Svi znaju koliki je Ceca veseljak pa nema sumnje da će kolegama dati i dobar bakšiš. Ona će pomoći budućoj snaji da odabere venčanicu poznatog dizajnera.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA ĐOKOVIĆ U NAJLEPŠEM MODNOM IZDANJU DO SADA: neočekivana seksi modna kombinacija koja je ostavila sve bez daha (FOTO)

"Kad Ceca pravi neko slavlje, to mora da bude gala. Nije važno da li je u pitanju porodična slava, rođendan ili neko drugo veselje, sve mora da bude besprekorno. Zato je odlučila da na vreme krene s pripremama za Veljkovu ženidbu. Za nju je to vrlo važan dan pa ništa ne želi ništa da prepusti slučaju. Novac joj uopšte nije bitan, već da sve bude kako treba ", priča naš sagovornik i dodaje da se spisak zvanica uveliko pravi i da će ih biti oko 400.

"Ceca će obezbediti i smeštaj gostima iz inostranstva u hotelu u kojem će biti veselje. Noćenje košta više od 100 evra, a cena u svečanoj sali je 70 evra po osobi za najbolji meni.

Ražnatovićka brine o svim detaljima pa će tako i cvetna dekoracija, kao i svadbena torta biti raskošne.

Kliknite OVDE da pročitatate kolika je cena dekoracije i gde će mlada da kupi venčanicu!

PageBreak

"Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30.000 evra. U to je uključena kristalna dekoracija, cveće iz Holandije, srce od belih orhideja ispod kojeg će se venčati i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor. Svadbena torta će biti na nekoliko spratova, u nežnim tonovima. Što se venčanice tiče, još uvek se premišljaju da li će je raditi domaći ili strani kreatori, ali za to će biti izdvojeno minimalno 5.000 evra. Mlada će se i presvući u elegantnu haljinu koja će biti šivena po njenoj meri. I za burme će biti izdvojena pozamašna svota, oko 7.000 evra - završava naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ, SUPER MODERNA TRUDNICA: mini haljina i frizura s loknama oduševili Instagram (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović vratila se iz Pariza, gde je održala koncert. Za nastup folk zvezde s Balkana se tražila karta više, a posetioci su i po nekoliko sati čekali u redu samo da bi slušali omiljenu pevačicu. Ceca je u grad svetlosti sa svojim timom došla dan ranije, pa je iskoristila lepo vreme da šopinguje, ali i da uživa u obilasku znamenitosti. Ona je posetila i jedan salon venčanica koji je oduševio.

Tekst: Ljiljana Stanišić

Izvor: Kurir