Nebrojena su veselja na kojima je goste zabavljao Aleksandar Sofronijević, a sad je došao trenutak da i poznati srpski harmonikaš uživa u zvucima svadbenog orkestra kao - mladoženja!

Danas popularni Sofra staje na "ludi kamen", a mlada je izvesna doktorka koja ne želi uopšte da se eksponira u medijima. Kako je sam napisao na Instagramu, Aca je jedva čekao dan kada će staviti burmu na ruku plavokose Kosane Stišović.

"Jako sam srećan i uzbuđen, jedva čekam i svi moji prijatelji jedva čekaju", ushićeno je rekao popularni muzičar kad je najavio svadbu za 7. maj.

aca-sofronijevic-1-.jpg
Instagram / sofronacc 

Očekuje se oko 400 gostiju, a na svadbi će svirati orkestar Filipa Miladinovića, njegovog učenika. Kako kaže Sofra, bend čine mladi fantastični momci i devojke iz Kraljeva. Jedan od vokala za narodnu muziku biće Dejan Nedić Tejovac, a za zabavnu Muharem Hadrović uz vokale iz orkestra Filipa Miladinovića.

Ipak, najveće iznenađenje predstavlja gost o kojem svi mogu samo da maštaju. "Po mojoj želji Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije", najavio je Aca pre izvesnog vremena za Kurir.

Sad je pokazao i fantastično odelo koje je za njega dizajnirao naš poznati kreator, a mlada je sve očarala u elegantnoj uskoj toaleti sa visokim šlicem. Pogledajte više slika sa Sofrine svadbe u galeriji i pročitajte više o  njegovo detinjstvu i odrastanju.

Nemanja Nikolić Prve slike sa venčanja

BONUS VIDEO:

Aca Sofronijevic o Tozovcu: Sve je radio savršeno, bio je odličan harmonikaš Kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna /J. G