Još se ne stišavaju priče o "Pesmi za Evroviziju", a u centru pažnje je Anđela Ignjatović Breskvica za koju mnogi misle da je trebalo da pobedi na ovom takmičenju.

Međutim, iako je publika većinski glasala za nju, pobedila je Teya Dora, sa autorskom pesmom "Ramonda" predstavljati našu zemlju na "Evroviziji" u Malmeu.

Breskvica kaže da je Teya Dora bila i njen favorit, a da je osvajanje drugog mesta nije uopšte rastužilo. Znala je, kako kaže, da neće proći.

"Prosto ja imam tu neku intuiciju, kada sam se probudila znala sam da neću proći", kazala je Breskvica gostujući u emisiji AmiGi Show. Ona je donela odluku da se više nikad ne takmiči za "Pesmu za Evroviziju". "Smatram da je to takmičenje na kom se pojaviš jednom i šta uradiš, uradiš, nikad se više neću prijavljivati", tvrdi ona.

breskvica na pesmi za evroviziju.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Mlada pevačica kaže da je srećna što je njen favorit pobedio. Nema sumnje u regularnost takmičenja. "Ja želim da verujem u to da jeste. Smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolilo da lažira tako nešto", kaže ona.

undefined
Youtube / AmiG 

U ovoj emisiji ona je ponovila da "Gnezdo orlovo" nije nacionalistička pesma.

"Pesma je nastala u studiju Generacije Zed, kao i većina mojih pesama. Jedan dan me je Heni pozvao, rekao: `Imam jednu pesmu koju niko ne želi, ali pretpostavljam da je ti želiš`. Otišla sam u studio, pustili su mi pesmu, međutim tada je zvučala totalno drugačije nego sada. Bila je brža, drugačija. Dopala mi se na prvu, ali nisam znala šta da radim sa njom, šta bih ja sa takvom pesmom. Rekla sam da ostave sa strane, pa ćemo videti", seća se Anđela.

breskvica 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Nazvao me je nakon par dana ponovo i kad sam stigla u studio, pustili su mi verziju kakva je i danas. Samo smo se pogledali i rekli: `To je to, Evrovizija`, tako je krenulo sve, desetak dana pre isteka vremena za prijavu.

Volim da kažem - ko kako razume pesmu, njegova je stvar. Ja sam razumela na svoj način, tekstopisac na svoj. Čula sam da je jedna žena rekla da je u toj pesmi čula svog oca, tako da, eto, neko je i na taj način razumeo. Ko kako želi da je razume, takva je. To je lepota muzike i tekstova, generalno. Ne znam kako je počela ta priča, iskreno, s obzirom na to da ja nisam takva, prvo, mislim da su me ljudi dovoljno upoznali do sada. Svi vide da volim sve i svakoga, da poštujem sve i svakoga", zaključuje ona.

BONUS VIDEO:

Evo kako je Breskvica proslavila drugo mesto instagram/brrrreskvica

Tekst: Lepa&Srećna / J.G.