Duge noge, "opasan" šlic i sedi uvojci - iza ovog opisa se krije niko drugi nego Endi Mekdauel, koja danas slavi svoj 66. rođendan.

Počela je kao fotomodel, a i dalje uživa u karijeri uspešne glumice, koja je uspela i da izgradi porodicu i odgaji troje dece. Sada u "najboljim godinama", sedokosa i sa borama, u ženstvenim kreacijama i opremljena svim "oružjima" iz svog manekenskog arsenala, i danas žari i pali "crvenim tepihom",  kao i modnim pistama Pariza i Njujorka.

Sve je počelo sasvim slučajno, kad je Endi prestala da se farba tokom epidemije korona virusa. Njene ćerke Marija i Rejni su primetile da joj seda kosa divno stoji, a i Endi je osetila da će se ljudima dopasti ta srebrna boja.

endi mekdauel 0750436872-min.jpg
Profimedia 

Kad se pojavila u Kanu pre dve godine sa tom grivom nalik nekoj čudesnoj polarnoj prilici, svi su bili oduševljeni. "Nova" Endi sede kose ih je osvojila, a usledili su brojni pozivi za intervjue.

endi mekdauel 0695449499-min.jpg
Profimedia 

Kako je ona, kao fotomodel, koja se kroz svet glume probijala uz dosta muke, uspela da očuva svoju neobičnu lepotu uprkos starenju? To je pitanje koje se nameće svima.

Da li je Endi Mekdauel imala plastične operacije?

"Kad sam bila mlađa, spaslo me je to što nisam imala dovoljno strpljenja da ležim i sunčamse", kaže Endi. Veruje da joj je to sačuvalo ten od većih promena, a kaže da njenoj koži prijaju povremeni piling i parenje tokom tuširanja toplom vodom.

"Piling pravim sama od morske soli i esencijalnih ulja, a često koristim i kokosovo ulje", otkriva glumica. Ona voli i da pije kokosovu vodu, jutro počinje kafom i orašastim plodovima i kontroliše ishranu.

endi mekdauel 0695051815-min.jpg
Profimedia 

"Volim čokoladu, ali znam da mi je to slabost pa mnogo pazim", zaključuje ona, rekavši da redovno vežba kako bi održala zdravlje i lepu figuru. "Joga ili pešačenje, kao i eliptični trenažer - to su moji saveznici", kaže Endi. "Kad propustim samo jedan dan, to odmah osetim."

"Nisam imala plastične operacije", tvrdi lepa glumica. "Moje lice je moje lice i, u ovom trenutku, ne vidim nikakvu potrebu za operacijama. Zadovoljna sam svojim izgledom." Pročitajte i koja naša glumica odbija bilo kakve plastične operacije, a više slika lepe Endi Mekdauel pogledajte u galeriji.

Profimedia Holivudska glumica uživa u lepoti sede kose i kože bez botoksa i filera.

BONUS VIDEO:

Kanski festival Privatna arhiva

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.