Endi Mekdauel godinama je uspevala da prkosi vremenu i isticala kako je za njenu negovanu i elastičnu kožu zaslužna hidratacija, pravilna ishrana i fizička aktivnost.

"Verujem u sveže sokove i pijem ih svaki dan. Moj omiljeni miks je onaj od kelja, maslačka, jabuke, đumbira i limuna. Izbegavam prerađenu hranu i jedem samo organske namirnice. Sve što raste iz zemlje - ja jedem. Voli i mesu i piletinu, ali nikako one u koje su dodati hormoni. Obožavam pasulj, jedem puno oraha, sir jedem umereno. Proučavam hranu i znam kako se ona ponaša u našem telu. Šetanje, planinarenje i joga su moj izbor kada je reč o fizičkim aktivnostima", ispričala je Mekdauelova jednom prilikom, a svi su govorili da izgleda kao da je zaustavila vreme.

Onda se u julu, na crvenom tepihu u Kanu pojavila u drugačijem izdanju - sa sedom, nefarbanom kosom i borama na licu. O toj svojoj promeni govorila je u pokastu "Fresh Air".

"Kosa je počela da mi sedi tokom pandemije, a ćerke su me stalno viđale i govorile ‘Izgledaš opako i ovo moraš zadržati‘... Zaljubila sam se u taj izgled i odlučila sam da ga zadržim I moram da kažem,  nikad se nisam osećala lepše. Ne kažem da svi moraju da rade to, ali meni odgovara, i mislim da je to toliko ljudi prihvatilo, i to mi se sviđa. Sviđa mi se što je ljudima ugodno što starim. Mislim da je to važna poruka za sve nas da starimo i da smo lepi", rekla je glumica koja je napunila 63. godine. 

Izvor: Lepa&Srećna