Tanja Bošković (69) smatra da lepota dolazi isključivo iznutra, te bez dlake na jeziku govori o pripadnicama lepšeg pola koje svoj izgled menjaju korekcijama i operacijama.

"Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga?", rekla je glumica u emisiji "Agape".

Tanja je ispričala i šta joj je nedavno o izgledu rekla ćerka Lana.

Tanji Bošković otac nije dao da upiše glumu
ATA / Antonio Ahel 

"Kaže mi Lana: 'Mama, našminkaj se bolje, vide ti se bore', a ja: 'Odakle ti ta ideja? Kad skinem naočare nemam nijednu boru', na šta mi ona odgovara: 'Da, ali tvoji partneri vide'. Zamislite, šta to mene briga. Oni imaju obavezu da me obožavaju u komadu", nasmejala se čuvena glumica.

Tanja Bošković u pomenutoj emisiji istakla je i da je s godinama naučila da prihvata kritiku, kao i da na nju odreaguje i uzvrati s ljubavlju.

"Ja sam voljeno dete, to je veoma važno. Moji roditelji su to umeli da mi pokažu, koliko sam im dragocena, kao i moja sestra. Naučila sam, to je talenat takođe, da budem prijatelj. Sve ostalo, pogotovo kada su mi godine došle upomoć, stala sam na svoje noge uzdigla glavu gore i mogla mirne duše da primim sve, jer tada sam već mogla da uzvratim ljubavlju. Više nisam morala da se plašim. Imala sam dovoljno godina da shvatim mnoge stvari koje su me sapinjale", iskrena je bila umetnica, koja je dodala:

"Mene godine štite, sad mogu sve, ali sa dvadeset i trideset nisam umela, a i bio me je strah da nekome kažem dopadaš mi se i volim te. Prošle su godine, sada mogu sve da kažem. Mogu sasvim slobodno da izrazim divljenje, ali i nedivljenje."

Tanja Bošković
ATA images 

Iako je zvanično u penziji, Tanja Bošković i dalje igra u pozorištu, ali ima i dovoljno slobodnog vremena za aktivnosti koje je ispunjavaju.

"Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu", zaključila je ona.

Još fotografija Tanje Bošković pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Youtube / Radio Televizija Herceg Novi, ATA images Tanja Bošković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna