Kim Kardašijan dolazi u Srbiju, a plan je da doleti svojim avionom "Kim džet" iz Nemačke. Ona će tamo posetiti grad Gezelkirhen, značajan ovog puta po tome što se u njemu igra grupna faza Evropskog prvenstva.

Kim i njena deca koja mnogo vole Premijer ligu i engleske fudbalere tamo će prisustvovati utakmici naše fudbalske reprezentacije i tima Engleske. Iz Gezelkirhena stižu u Beograd, gde će odsesti u predsedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih hotela. Rijaliti zvezda ostaje samo dva dana.

"Pored svog ličnog, Kim Kardašijan će ovde na usluzi imati i dodatno 24-časovno obezbeđenje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom delu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste", kazao je izvor za Kurir.

Otkrio je i šta je sve to Kim zahtevala od organizatora kako bi se poseta i ostvarila.

hram svetog save.jpg
Shutterstock  

"Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno poseti Hram Svetog Save, koji je videla na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i deo pored reke. Od organizatora je zahtevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbegla paparace, koji će je sigurno pratiti non-stop. Pored ovoga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svežeg cveća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim Kardašijan odlazi u Pariz na mušku i žensku Nedelju visoke mode."

Podsetimo, ovo nije prvi put da Kardašijanova poseti Srbiju. Kako su mediji tad preneli, ona je u tajnosti posetila našu zemlju 2017. godine, kada je obišla prirodni rezervat Uvac sa ekipom kanala Travel. Oni su tada snimali emisiju o ovom delu naše zemlje, a sve preko Turističke organizacije Sjenica. Kim je tad bila oduševljena prelepom prirodom, ali i srpskim specijalitetima. Pročitajte i koja je Srpkinja zasenila Kim Kardašijan na Nedelji mode u Milanu.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša MONDO

Tekst: Lepa&Srećna / J. G. / Kurir