Kim Kardašijan fotografi prate u stopu, a izuzetak nije bila ni Nedelja mode u Italiji. Rijaliti zvezda se pojavila, između ostalog, i na reviji "Dolče&Gabana", čije je modele stalno nosila u Milanu.

To nije ni čudo, s obzirom na to činjenicu da je baš ona zaštitno lice modnog dvojca za proleće 2023. godine. Međutim, na reviji se pojavila i Tamara Kalinić i tako je nastala fotografija o kojoj danas svi bruje. 

Naša influenserka nije propustila nijednu nedelju mode od početka godine. Spremala se za njih danima, pa je osvojila sve svojim izdanjima u Parizu, Njujorku i Londonu. Milano je, na neki način, njena druga kuća i očekivalo se da će ovde dominirati.

tamara kalinic 0750614376-min.jpg
Profimedia 

Uz čuvenu starletu obučenu u imitaciju zmijske kože od glave do pete, Tamara se slikala u bež haljini provokativnog dizajna. Gornji deo je providan i sašiven u formi korseta, a ispod njega se vidi top krojen kao grudnjak.

Usku siluetu naglašava zategnuta suknja, a salonke su, takođe, načinjene od providnog materijala. Modnu kombinaciju je Tamara dopunila minijaturnom tašnom i upadljivom "čoker" ogrlicom od nekoliko lančića, sa krupnim logotipom D&G.

Naša influenserka je dobila 50.000 lajkova za seriju slika sa ove revije, a mnogi kažu da izgleda daleko bolje od Kim. Štaviše, njena dobra drugarica Ksenija Adonts je "čestitala" Kardašijanki što je "uspela da se slika sa Tamarom".

Pogledajte i sami kako su izgledale dve moćne žene modnog sveta, pa zaključite - ko je bio lepši?

Profimedia Na Nedelji mode u Milanu

Tekst: Lepa&Srećna