Aleksandru Prijović napali su na društvenim mrežama zbog izjave koju je dala za hrvatske medije da ona nije samo "srpska pevačica", već da pripada svima.

Ova izjava izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a negativni komentari dolaze sa svih strana. Posebno je osuđuju što ovakvu izjavu nije dala pre nego što je rasprodala tri Arene u Beogradu.

"Što ovo nije rekla dok je bila u jeku prodaja karata za koncerte u Areni?", samo je jedan od komentara na platformi "Iks.

Pevačica nije mogla da ostane nema posle svega.

"Iako nikada ne demantujem novinske natpise, u ovom slučaju imam veliku potrebu da vam se obratim vezano za tekst koji je juče izašao, gde se navodi da ne želim da se deklarišem kao srpska pevačica.

aleksandra prijovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Svi vrlo dobro znaju da sam ja Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj.Moja porodica vuče porekla iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kao i mnoge porodice na našim prostorima.

Izjava koju sam ja dala je potpuno izvučena iz konteksta, a možda sa moje strane loše iskomunicirana jer sam želela da kažem da sam neko ko se oseća kao kod kuće u svim ovim republikama. Muzika treba da nas spaja, a ne razdvaja. Žao mi je što je poruka zajedništva i ljubavi prenesena loše - Nikada se ne odričem svog", napisala je Prija, dodajući: "Znam da ćete me razumeti."

aleksandra prijovic demanti-min.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

Njena prvobitna izjava je sadržala još neke detalje. "Vaspitana sam da mi, u koju god državu odem, bude najbitnije kakav je neko čovek. Svaka država za mene je posebna.

U Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj uživam da pustim Olivera Dragojevića, posebno dok se vozim pored mora. U Zagrebu imam omiljeni restoran. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj, moram priznati da nekako… Ja sam ipak odrasla ovde. Mislim da su ljudi koji su upoznati s time – jako ponosni na mene.

aleksandra prijovic balkanskom ulicom 3.jpg
Youtube / Balkanskom ulicom 

Pogotovo oni što su išli sa mnom u školu i družili se. Kad negde pročitam 'srpska pevačica'… Ja nisam samo to, svačija sam. Ne volim reći da sam bilo čija, ali sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori 'samo naša'. Gde god dođem, publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država', rekla je Prijovićeva. Njene slike pogledajte u galeriji.

Youtube / Aleksandra Prijović, Instagram / aleksandraprijovic Ne želi da ulazi u sukobe s bilo kim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović peva Instagram