Slađana Milošević je sahranjena danas na beogradskom groblju Lešće. Princeza srpskog roka, kako su je mnogi zvali, preminula je u Zemunskoj bolnici 26. marta, gde je provela poslednjih deset dana.

Slađana je sahranjena pored oca, u najužem krugu porodice i prijatelja, a njen brat Goran Milošević je primao saučešće u kapeli.

U pozadini su se čuli zvuci njenih legendarnih hitova od kojih je "Princeza" ona koja se najbolje pamti. Otpevala ga je u duetu sa prijateljem i kolegom Dadom Topićem koji se danas dirljivim rečima oprostio od nje:

"Slađana, lud je ovaj svet, prvo te mrze, a potom te vole. Menja se brzinom svetlosti, baš kao i moda što se menja, jer ih nezadovoljstvo neprestano ispunjava. Znaš, Slađana, ljudi su usamljeni, ne pristaju na gubitke, jer nema ko da ih uteši", rekao je Dado sa tugom.

"Mnogo smo se družili, bila si pravi prijatelj i koleginica. Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati. Nas dvoje poklonili smo predivne stihove jedne pesme, balade, kojim smo se vezali i zauvek ostali u srcima svih koji su nas voleli i vole. Jednom si rekla da svoje mesto vidiš među zvezdama, mislim da si bila u pravu, drugčija od svih, posebna. Toliko blaga, divna. Evo stojim ovde srećan što sam bio jedan od njih koji su te znali", rekao je Dado Topić.

Foto: Kurir Slađana Milošević je sahranjena na groblju Lešće

 BONUS VIDEO:

Sahrana Slađane Milošević Kurir

Tekst: Lepa&Srećna