Aleksandra Slađana Milošević je preminula danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.

Naša poznata pevačica i umetnica je umrla u Zemunskoj bolnici, posle kraće bolesti, a datum i vreme sahrane biće naknadno objavljeni, prenose naši mediji. 

Slađana Milošević je rođena u Beogradu 3. oktobra 1955. godine i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji.

Muzikom se bavi od malena, kao devojčica je počela da uči klavir, a prva pesma koja ju je proslavila nosila je naslov "Au, au". Objavila ju je 1977. godine, kad je i nastupila kod Hajdučke česme pre slavnog "Bijelog dugmeta".

Slađana Milošević je nastupala u Nemačkoj, živela i stvarala u Americi, a u nekadašnjoj Jugoslaviji je ogroman uspeh postigla je njena duetska pesma sa Dadom Topićem"Princeza". Poslednjih godina je imala dosta problema sa zdravljem, pa je čak polomila obe ruke - pročitajte o tome.

BONUS VIDEO:

PRVA SAM JAVILA DA JE SLOBA PAO! Slađana Milošević otkrila DRAMATIČNE MOMENTE u noći 5. oktobra BILI SMO NA BALKONU DO JUTRA! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! 

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.