Ivan Bosiljčićje u centru medijske pažnje zbog filma "Jorgovani" u kojem ga publika ponovo vidi sa Slobodom Mićalović.

Omiljeni glumački par je sve oduševio scenom u kojoj pevaju zajedno čuveni hit Vesne Zmijanac, a Ivan je otkrio kako je nastala, kao i s kim bi još voleo da se nađe u istom kadru. 

"Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči", kazao je Ivan gostujući na "Radiju S". Sećajući se filma "Mlečni put", Emira Kusturice, Ivan kaže: "Eventualno bih se oslonio na ukus Emira Kusturice, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto", kroz šalu je prokomentarisao Ivan.

ivan bosiljcic i sloboda micalovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Boba i on su pokazali upečatljivu "hemiju" u mnogim ostvarenjima do sada, a za "Jorgovane", Bosiljčić kaže: 

"Ta scena je specifična po tome što, ovaj film umesto da se razrešava kao i svaki film u jednoj dobroj dramskoj sceni, reditelj je smislio da ceo klimaks filma bude kroz ovu pesmu, koja je opšte poznata, nema ko je ne zna, koja je odlika jednog vremena, stare Juge...

Boba i ja smo morali dobro da smislimo kako ćemo da izvedemo tu svađu i sve što će se desiti u filmu kroz ove stihove i ovu melodiju. Prevideli smo da će u tom trenutku, svi koji su se pojavili u filmu i svi statisti koji je bilo preko sto, da ćemo svi biti u jednoj prostoriji.

I kada smo počeli da pevamo, zapravo kada smo ušli u taj muzički okršaj kroz ovu pesmu, nama su kolege stajale na metar od nas, i ja sam samo krajičkom oka video da su oni zaprepašćeni šta mi radimo. Oni su, kao i publika, očekivali da ćemo mi stajati, malo pevati uz neki mikrofon, ali niko nije očekivao takvu dramsku scenu.

Zapravo, najveća vrednost plasmana ove pesme ponovo je taj njen dramski potencijal. I baš sam ponosan na to kako smo rešili tu scenu", kazao je Ivan.

ivan bosiljcic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Ni ovaj intervju nije prošao bez interesovanja za privatne teme, pa su glumca tako "pecnuli" i pitanjem da li bi oprostio prevaru. Uzvratio je kako niko nije očekivao, odgovorivši kao "iz topa" - "Da". Šta vi kažete, da li je bio iskren? Pročitajte i zašto su se rastali on i Jelena Tomašević, a u galeriji pogledajte i više njegovih slika sa suprugom.

ATA / Antonio Ahel Bračni par umetnika.

BONUS VIDEO:

Ivan Bosiljčić povodom Bočelijevog koncerta Kurir

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.