Rouz Hanberi, bivša manekenka i supruga markiza od Čolmondelija, odlučila je da prekine glasine kako je imala avanturu sa princom Vilijamom.

Stari tračevi su "podgrejani" velikim interesovanjem javnosti za sve što ima veze s kraljevskom porodicom otkako je operisana Kejt Midlton.

Tako je isplivala na površinu i priča o "ljubavnici princa Vilijama" i Kejtinoj "suparnici sa sela" koju su prvi put i princeza i markiza odlučile da ignorišu.

Rouz i njen suprug Dejvid žive u blizini Anmer Hola gde su budući kralj i kraljica Velike Britanije svojevremeno svili svoje gnezdo. Oba para se kreću u istim krugovima. Plemićka titula markiza je četvrta po redu u britanskom plemstvu, posle kralja/kraljice, princa/princeze i vojvode/vojvotkinje. Dejvidovo poreklo je posebno važno, jer potiče iz loze velikog lorda Čembrlena.

sara rouz hanberi (2).jpg
Profimedia 

Zato ne čudi što je njegov sin Albert imao tu čast da bude uz princa Džordžana krunisanju kralja Čarlsa i čak pridržava njegov plašt.

Priče o Vilijamovom neverstvu su utoliko manje umesne pa su mnogi britanski tabloidi povukli tekstove s eksplicitnim tvrdnjama. Biznis Insajder je odlučio da zatraži komentar s obe strane i, dok je Kensingtonska palata odbila da reaguje, oglasila se markiza Rouz!

sara rouz hanberi i kejt midlton.jpg
Profimedia 

Njen odgovor su poslali advokati, a on glasi: "Tračevi su potpuno neistiniti." Ovo je prvi put da je bivša manekenka ikad išta rekla na temu ljubavne afere sa Vilijamom. Isto tvrde i brojni izvori bliski porodici. Bilo je i priče kako su odnosi među ova dva bračna para "zahladili" otkako su objavljeni sporni članci.

"Dejvid i Vilijam su bili u kontaktu tokom vikenda i nisu znali da li da se smeju ili protestvuju. Među njima nema nikakvih problema, a supruge su povređene čak i idejom da među njima može biti konflikata ili nesporazuma", navodi Dejli Mejl.

Za sada, nema govora ni o eventualnim tužbama protiv medija, jer "niko od njih čak i ne navodi bilo kakve dokaze" za svoje isprazne tvrdnje. Pročitajte i gde je Kejt viđena prvi put posle operacije.

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.