Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

5 STVARI KOJE MORATE SKLONITI IZ KUPATILA KAD DOLAZE GOSTI: Ružno je i neuredno, niko to ne želi da vidi

Šta sve treba skloniti iz kupatila pre nego što dođu gosti?

 ciscenje kupatila 2.jpg Izvor: Shutterstock

Kad očekujete goste, obično treba bar malo da "zategnete" kuću, čak i ako je sve redovno održavano.

Ne zaboravite da je kupatilo mesto na kojem će se svaki gost zadržati makar kratko, pa treba da obratite pažnju da tu ima sve što mu je potrebno. I ne samo to! Postoje i one stvari koje u vašem kupatilu ne treba da vidi.

Prljav veš obično stoji u kupatilu, ali vodite računa da sve bude uredno sklonjeno u korpu. To se, naravno, odnosi i na korišćene peškire, nošene brushaltere, spavaćice i sav drugi veš koji možda ponekad okačite na čiviluk pred kupanje.

Idealno bi bilo da sve peškire zamenite čistim i svežim. Dodajte i jedan poseban peškir za goste koji će biti na istaknutom mestu.

 peskiri u kupatilu.jpg Izvor: Shutterstock

Treba redovno izbacivati prazne kutije kozmetičkih proizvoda, ali ako to niste uradili prošlog vikenda, uradite odmah. Ništa ne izgleda neurednije nego gomila potrošenih pakovanja. Zalihe toaletnog papira, šampona i deterdženata bilo bi najbolje da držite u ostavi, ali ako moraju da budu  u kupatilu, neka i one budu uredno složene.

Čest je običaj da se u kupatilu drže lekovi, mada je to protivno uputstvima. Medikamente treba čuvati na hladnom, mračnom i suvom mestu, dok je u kupatilu obično vlaga i toplota. Ako ih ipak tu držite, sklonite ih pred dolazak gostiju, jer je to ipak intima koju ne treba izlagati.

U kupatilu treba imati mini kantu za smeće, ali obavezno je ispraznite pre dolaska gostiju. Šta biste vi dodali na ovaj spisak?

Tekst: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije