Tamara Kalinić je uživala u proslavi rođendana pre dva dana, a na njenom Instagram nalogu se "sjatio" ceo svetski modni džet-set da joj čestita.

Više od 60.000 lajkova, brojni pozdravi i najlepše želje obeležili su 16. mart kada je najpoznatija srpska influenserka proslavila svoj 37. rođendan.

Tamara je bila puna pozitivne energije i pozirala je u neobičnom položaju, na trpezarijskom stolu punom cveća, a kasnije su ona i Filipo proveli dan na jezeru.

Međutim, tek sinoć je otkrila kako joj je verenik, poznati modni menadžer Filipo Testa čestitao rođendan. Prvo nije htela da objavi video koji je on snimio, mada obožavaocima često otkriva detalje iz njihovog života.

Uprkos tome što se njen posao, bogatstvo i slava zasnivaju upravo na slikama i snimcima koje deli na društvenim mrežama, Tamara ima i specifičan odnos prema nekim temama. Tako je, iz nekog svog razloga, htela i da sačuva u tajnosti da joj je Filipo - za rođendan - doneo u krevet skupocenu Hermes tašnu.

tamara kalinic 0808193621-min.jpg
Profimedia 

Na kraju je ipak odlučila da ga objavi, jer je Filipo snimio taj video pevajući - i to na čistom srpskom - pesmicu "Danas nam je divan dan... " Snimak se završava scenom u kojoj Tamara dočekuje poklon krijući se pod jorganom, a žene su oduševljene potezom romantičnog Italijana.

"Svaka žena treba da ima jednog Filipa u životu", napisala je Tamari jedna obožavateljka, a druge pitaju - "Da li bi Filipo mogao da obuči i druge muškarce... " Šta vi kažete na ovakav potez...?

Pročitajte i kakvo je teško iskustvo doživela Tamara kad su je opljačkali u Parizu, a u galeriji vas čeka mnogo njenih divnih slika.

Profimedia Modne kombinacije proleće 2024.

BONUS VIDEO:

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.