Nova slika Kejt Midlton je razlog za uzbunu širom sveta! Princeza je snimljena u subotu, kako izlazi sa Vindzorske farme uz svog supruga princa Vilijama, ali javnost nije ubeđena da je to ona.

Vest da je viđena u prodavnici farme nedaleko od kuće je prvo obradovala mnoge, ali kad su objavljeni slika i snimak, oduševljenje je splasnulo.

Pojavile su se brojne analize, a među njima je mnogo onih koji tvrde da na njima nije Kejt, a drugi sumnjaju i da je uz nju uopšte Vilijam. Princ je dobrim delom skriven kačketom, a Kejt korača malo ispred njega, kao osoba koja baš želi da bude viđena.

Eksperti za govor tela analiziraju do tančina snimke, a ohrabrujuće zvuče zaključci da je "Kejt zdrava, a korak snažan". Ipak, drugima je sumnjivo da njih dvoje idu u prodavnicu, a naročito da Vilijam dopušta svojoj nedavno operisanoj supruzi da nosi kesu iz radnje.

Posebno pitanje je, naravno, gde je njihovo obezbeđenje, gde su telohranitelji budućeg kralja i kraljice? Na društvenim mrežama šire se poređenja prethodnih slika sa najnovijom, kojima se pokazuje da je ovde "navodna Kejt" samo malo niža od Vilijama, a da je razlika u visini "stvarnih" supružnika ipak veća.

Čak i detalji poput čarapa navučenih preko helanki kod žene na snimku bude sumnju, jer princezu niko nikad nije video tako obučenu. Raste pritisak na Kensingtonsku palatu da konačno objavi neku novu sliku Vilijama sa suprugom i konačno zapuši usta onima koji pitaju - gde je Kejt? Pročitajte i više o prethodnim slikama u koje se, takođe, sumnja, a u našoj galeriji su slike na kojima je sigurno - Kejt Midlton!

Profimedia Princeza se ne pojavljuje od operacije.

BONUS VIDEO:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.